• bilgi[at]narmanbilisim.com
News Photo

Kurumsal Web Tasarım

Kurumsal Web Tasarımı Nedir? Kurum veya işletmenin en iyi ve en doğru şekilde internet üzerine yansıma şeklidir. Kurumsal Web Site Tasarımı arama motoru servislerini ve hedef kitlenizin alışkanlıklarını göz önünde tutarak web tasarımını planlar. Bu şekilde bir çalışma ile marka ve hizmet özelliklerine uygun olarak hazırlandığı için rakiplerine göre daha fazla performans sağlar.

İnternet günlük yaşantımızda gerek iletişim, gerek iş, gerek bilgi edinme gerekse eğlence gibi birçok alanda hayatımıza oldukça dahil durumda. Yaygın kullanımından dolayı kurumsal firmalar ve işletmeler için web site sahibi olmak oldukça önemli duruma geldi. Bu nedenle firmalar kurumsal web tasarım ve kurumsal SEO çalışmalarına önem vermeye başladı.

Birçok hazır web sitesi platformlarından ücretsiz web sitesi oluşturabilirsiniz fakat bu siteler için istediğiniz kurumsal özgünlüğüne kavuşmak mümkün değildir ve fazladan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. 

Kurumsal Web Tasarım Fiyatları

Siz değerli müşterimizin ihtiyaç ve projelerine göre en uygun fiyat teklifi sunuyoruz. Kurumsal Web Tasarım Ajansları arasında en iyi ve güvenilir hizmeti veren firma olarak yerimizi almaktayız. Uzman ekibimiz ve yenilikçi bakış açımız ile sizlere hızlı dijital çözümler sunuyoruz.

Tüm kurumsal web yazılımlarının tasarımları teknolojik cihazlara ve kullanıcıların beklentilerine uyumlu olarak hazırlanmaktadır. Sade ve firmanın hedef kitlesine güçlü altyapısı ile dikkat çeken tasarımları ile Kurumsal Web Tasarım Firması olan Laçin Bilişim, bu tekniği ile firmaya organik ve yoğun trafik sağlayacak bir alt yapı hazırlar.

Oluşturulan kurum web siteleri için hizmet veya ürünlerinizden fazlasını sunmak oldukça önemlidir. İster yazılı ister görsel ya da isterseniz video olarak ziyaretçilerinize sektörünüzde uzman olduğunuza dair içerikler sunmalısınız. Bu içerikleri sadece web sitenizde yayınlamak yeterli değildir. Kurumsal sosyal medya hesaplarınızı oluşturarak güncel olarak hesaplarınızda aktif paylaşımlar yaparak hizmetinizin güncelliğini göstermelisiniz.

KURUMSAL WEB TASARIMINDA OLMASI GEREKENLER

  • Logo ve amblem
  • Marka adının web sitesi üzerinde doğru yerde konumlanması
  • Firmaya ait müşterine kendini ifade eden slogan, motto veya kısa bir söz
  • Firmaya ait renklerin kullanılması
  • Yazı tipografisi

Yorumlar

İşletmeniz için kaliteli hizmet almak ister misiniz?